Най ефективната диета за една седмица

Най-лесният начин да отслабнете за една седмица е диета само с елда и кефир. Да, получава се монотонно, но отслабвате до 5 кг. Елдата трябва да се приготвя по същия начин, както при метода с елда: на пара, а не да се вари. Пием до 1,5 литра нискомаслен кефир на ден.

Ефективна диета за 10 дни

Същността на супер диетата за отслабване: за един ден можете да ядете само един продукт в количество до 1 кг. Загубата на тегло продължава до 10 дни, така че можете да свалите около 8 кг. Лекарите обаче предупреждават: въпреки че този метод помага за отслабване, той не е безопасен за здравето. Ето защо, при първите признаци на дискомфорт, трябва да се консултирате с лекар. И за да избегнете заболяване, спазвайте тези принципи:

изберете естествени продукти;
изключете от диетата си мазни, сладки, пушени, червени меса и алкохол;
Направете график за хранене и се придържайте към него;
намалете количеството сол, което консумирате с храната.

Варианти на продукти, които са подходящи за този метод на отслабване: варени картофи, прясно зеле, варено цвекло, сурови моркови. Препоръчват се и пресни краставици, ябълки и варен ориз. Можете да организирате „кефирни“ и „млечни“ дни.

Можете също така да опитате вегетарианска диета. Това е по-безопасен вариант, но ще свалите до 3 кг. Същността на метода е да се ядат само зеленчуци и плодове, като се откажат от всички други храни, включително сирена, яйца и мляко.

Диета за 2 седмици е ефективна

Само за четиринадесет минути можете да опитате екстремен метод за отслабване, който включва почти пълен отказ от храна. Трябва да ядете много малко здравословна храна, за да не се чувствате сити. Постоянно ще се чувствате гладни, ще загубите основните килограми през първата седмица на гладуване, след това скоростта на загуба на тегло ще се забави.

Тази диета обаче не е меко казано подходяща за всеки. Гладуването е стрес за организма, а две седмици недохранване има цял куп странични ефекти. Затова препоръчваме по-малко радикален начин за нормализиране на телесното тегло: вече позната диета от един продукт за един ден. Може да се удължи до 14 дни, основното е да не забравяте да пиете до 2 литра вода на ден и да редувате храни.

Вашият коментар