Полезно за диетите

Най-ефективната диета за бързо отслабване: селекция от най-добрите системи и техники с описания, правила, предимства, възможни трудности и противопоказания.

Най ефективната диета за отслабване у дома

След като са решили да отслабнат, жените преразглеждат диетата си. Има два варианта: балансирайте диетата и тренировъчния си режим и върнете теглото си към нормалното с минус 0,5-2 кг на седмица или бързо отслабнете с една от екстремните, но ефективни диети. Коя опция ви харесва повече? Много момичета избират бързи начини за отслабване, защото наистина искат да видят резултати само за няколко дни!

Бързите ефективни диети обаче имат недостатък: резултатите са краткосрочни. Загубените чрез гладуване килограми се връщат толкова бързо, колкото са си отишли. В допълнение, екстремните методи за отслабване са практически еднократни. Те ви помагат да отслабнете веднъж или два пъти. Но с течение на времето те спират да работят. Това се дължи на факта, че периодите на остър калориен дефицит са стрес за тялото и постепенно той се „научава“ да му се съпротивлява. Ето защо все повече и повече момичета предпочитат не екстремни методи за отслабване, а здравословна, балансирана диета, която гарантира дългосрочни резултати.

Но понякога все пак трябва да отслабнете бързо: преди спортни състезания, специални дати или събития. Списъкът с изисквания за някои професии включва стандарти за тегло, а ако изпаднете извън стандарта, само бърза и ефективна диета може да реши проблема. Събрахме най-популярните диети, които ви помагат да се отървете от 5-10 излишни килограма. Но проявявайте разумна предпазливост! Драстичното ограничаване на вашата диета може да има странични ефекти.

Вашият коментар